کاغذ انجیلی چیست؟ کاربرد کاغذ انجیلی چیست؟ کاغذ صد ها سال است که اختراع شده است و از زمانی که اختراع شد تا کنون استفاده های زیادی از آن شده است و در صنایع مختلفی کاربرد دارد. برای مثال شما از کاغذ برای نوشتن, مطالعه کردن, رنگ آمیزی, بسته بندی و غیره استفاده می کنید. کاغذ ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ها کاربرد های مخصوص به خودشان را دارند. یک نوع از این کاغذ ها, کاغذ انجیلی نام دارد. و ما در این قسمت از مقاله قصد داریم شما را با این نوع کاغذ آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: کاغذ چیست؟
در ابتدا می خواهیم شما را با این کاغذ آشنا کنیم و بعد از آن به سراغ نکات دیگر برویم. کاغذ انجیلی یک نوع کاغذ نازک و سفید است که در صنعت چاپ کتاب کاربرد زیادی دارد. استفاده از کاغذ انجیلی به دلیل قطر و همچنین وزن کمی که دارد, استفاده از آن بسیار راحت است. این کاغذ به هیچ عنوان مناسب نوشتن نیست و بیشتر برای چاپ انواع کتاب استفاده می شود.
مطمئنا این سوال را در ذهن دارید که چرا و به چه علت نام این کاغذ را انجیلی گذاشتند. به همین دلیل ما در این قسمت از مقاله می خواهیم پاسخ پرسش شما را بدهیم. در پاسخ این سوال باید بگوییم که دلیل اصلی نام گذاری این کاغذ این است که برگه های کتاب انجیل از کاغذ انجیلی ساخته شده اند. به همین دلیل نام این کاغذ را اینگونه انتخاب کردند.
هر چیزی یک سری مزایا و یک سری معایب دارد. این کاغذ هم همین گونه است. یک سری مزایا و یک سری معایب دارد.
موارد بالا همگی از بهترین و البته از مهم ترین مزایای این کاغذ است.
همان طور که که گفتیم هر چیزی یک سری مزایا و یک سری معایب دارد.
تنها عیب این کاغذ همین مورد است و عیب دیگری ندارد. و حتی این عیب هم قابل حل شدن است.
و حال در این قسمت می خواهیم فرآیند و مراحل تولید این کاغذ را با شما به اشتراک بگذاریم. یا در واقع به صورت دقیق تر می توانیم بگوییم که می خواهیم شما را کاملا با طرز تولید و مواد ساخته شده این کاغذ آشنا کنیم.
اولین مرحله از ساخت و تولید این کاغذ, جمع آوری چوب است. چوب هایی مانند صنوبر، سرو و کاج برای ساخت کاغذ انجیلی استفاده می شود. این چوب ها از جنگل ها جمع آوری و سپس به کارخانه منتقل می شود.
بیشتر بخوانید: مراحل تولید کاغذ
در این مرحله بعد از اینکه چوب ها جمع آوری شد و به کارخانه ها منتقل شد, نوبت به خورد کردن آن ها می رسد. در این مرحله چوب ها با دستگاه به مراحل کوچک تری تقسیم می شوند. و سپس بعد از آن با اضافه کردن کمی آب به چوب ها آن ها را تبدیل به خمیری با بافت نرم می کنند.
همان طور که در مرحله قبل گفتیم بعد از اینکه چوب ها خورد شد, آن را با مقداری آب تبدیل به خمیر می کنند. به این حمیر پالپ گفته می شود. در این مرحله به پالپ ها مقداری مواد شیمیایی مانند سولفیت سدیم و سولفیت مگنزیم اضافه می شود. این مواد شیمیایی باعث می شود کاغذ با کیفیت تر و مقاوم تر باشد.
در این مرحله از ساخت کاغذ انجیلی, بعد از اینکه به پالپ ها مواد شیمیایی اضافه شد, نوبت به خشک کردن آن ها می رسد. در این مرحله پالپ در قالب های نازک ریخته می شود و سپس آن ها را خشک می کنند.
بعد از اینکه پالپ ها حشک شد نوبت به مرحله پرس کردن می رسد. توده های کاغذ توسط دستگاهی مخصوص تحت فشار قرار می گیرند و در نتیجه ضخامت آن ها کاهش می یابد یا به زبان دیگر پرس می شوند.
بعد از پرس شدن در این مرحله ساخت کاغذ انجیلی, نوبت به آماده سازی و پرداخت سطح می شود. سطح کاغذ با استفاده از مواد و فرآیند های خاصی صاف, شفاف و قابل استفاده می شود.
در مرحله اخر از ساخت کاغذ انجیلی, کاغذ آماده شده و نوبت به برش و بسته بندی می رسد. و بعد از آن روانه بازار می شود و به فروش می رسد.
این کاغذ کاربرد های زیادی دارد. که دانستن آن ها می تواند به شما برای شناخت این محصول کمک بسیار بزرگی کند.
همان طور که در ابتدای مقاله گفتیم, یکی از مهم ترین کاربرد های کاغذ انجیلی در صنعت چاپ کتاب است. این کاغذ به دلیل قطر و وزن کمی که دارد, باعث شده است برای چاپ کتاب مخصوصا کتاب های پر قطر بسیار مناسب باشد.
هنر های دستی یکی دیگر از کاربرد های این کاغذ بی نظیر است. به دلیل قطر و ظاهر خاص کاغذ برای ساختن هنر های دستی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
کاغذ انجیلی با اینکه نازک است اما بسیار مقاوم است. به همین دلیل برای بسته بندی موارد ریز و حساس می توان از این کاغذ استفاده کرد.
در دکوراسیون هم می توان از این کاغذ زیبا استفاده کرد. برای مثال می توان از کاغذ انجیلی برای ساخت گل های کاغذی استفاده کرد.
ما در این مقاله شما را با کاغذ انجیلی آشنا کردیم. و نکات بسیار ارزشمندی را در رابطه با این محصول با شما به اشتراک گذاشتیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.